středa 8. srpna 2012

Rodinka historek od Mindoku

Tato kolekce začala nejdříve Černými historkami. Jedná se o společenskou hru od vydavatelství Mindok, která je založena na vysoké komunikaci, pro minimálně 2 až 20 hráčů. Hlavním cílem je uhádnout (či odhadnout) příběh, který je na přední straně kartičky nastíněn jednou nebo dvěma větami. Hráči se snaží zrekonstruovat celou historku pomocí otázek, na které jim moderátor odpovídá pouze "ano" nebo "ne". V každé sérii je 50 kartiček se záhadnými historkami. Barevné označení každého balení v sobě ukrývá buď vraždu či sebevraždu, "holčičí" příběhy, mysteriozní záhadu, tajuplné příběhy z přírody a spoustu dalšího...


Pro dospělé hráče

Tato serie je primárně mířena na teenagery a dospělé s jakýmkoliv vztahem k hrám.

Černé historky 1: 50 tajuplných příběhů

Černé historky 2: Další tajuplné příběhy

Černé historky 3: Ještě více tajuplných příběhů

Černé historky 4: Ještě další tajuplné příběhy

Černé historky 5: 50 černočerných příběhů

Černé historky: Filmové příběhy
Záhadné příběhy z prostředí filmu.

Černé historky: Mystické příběhy
Historky tentokrát v luxusní kovové krabičce ve tvaru rakve. V této edici mystických příběhů se setkáte s duchy, upíry, draky, čarodějnicemi, mimozemšťany a dalšími, možná nadpřirozenými, bytostmi a jevy.

Černé historky: Groteskní příběhy
Nešťastné události, kde k jednotlivým historkám příběhy psal sám život. Karty s příběhy byly totiž inspirovány tzv. Darwinovou cenou, která se každoročně uděluje za nejkurióznější či nejhloupější úmrtí.


Černé historky: Skutečné příběhy
Další z rodiny černých historek, která tentokráte obsahuje příběhy, které se skutečně staly.

Černé historky: Absurdní příběhy
Z těchto nových příběhů vám budou vstávat vlasy hrůzou na hlavě. A taky se u nich zasmějete. Nejpodivnější na tom je, že tyto historky se skutečně odehrály! Ať už se jednalo o nehodu zaviněnou hloupostí, lehkomyslně provedený trik nebo žalostně neúspěšnou zkoušku odvahy - tyto historky napsal sám život!

Černé historky: Příběhy ze středověku
Spousta zajímavých dobrodružství, hrdinských výprav a rytířské cti Především ale nervy drásající čarodějnické procesy, záludné mučicí nástroje, krutí šlechtici a velmi špatná hygiena - to byla temná doba středověku, do které vás přenesou tyto černé historky.

Černé historky: Zločin a sex
Další černé historky, tentokrát v netradiční barvě a to červené. Tyto příběhy jsou žhavé! 42 případů spalující vášně, 18 osudných afér, 9 podvedených manželů a manželek, dva transvestité a jeden sňatkový podvodník: 50 tajuplných příběhů vztahujících se k nejsmrtonosnějšímu rozptýlení na světě!


Pro děti:
Tyto příběhy jsou mířeny především na ty menší členy domácností, ale mohou si je zahrát i dospělí a užijí si stejnou zábavu jako při Černých historkách, které jsou mnohdy dost brutální i pro ně samé.

Bílé historky
Bílé historky jsou zapeklité, mysteriózní záhady. V Bílých historkách vystupují duchové a další tajemné bytosti.

Růžové historky
V tajemných historkách bude figurovat móda, šperky či zvířátka.

Zelené historky
V balení najdete tajuplné příběhy, tentokráte z přírody, například z lesů či džunglí.

Modré historky
S modrými historkami se vydáte na dobrodružnou plavbu po sedmi světových mořích. Narazíte na lovce pokladů a trosečníky, na objevitele a piráty, na bájné úkazy a tajuplné obyvatele moře.

Žádné komentáře:

Okomentovat