sobota 11. srpna 2012

Řada Timeline do REXhry

Zábavná hra od českého vydavatelství REXhry je určena pro všechny, kdo mají rádi historii. Hráči se střídají v tazích a na časovou osu postupně přidávají kartičky. A to už od počátku dějin až po nejnovější současnost. Všechny hry jsou zabalené v krásné kovové krabičce.

Timeline: Vynálezy
Myslíte si, že přiřazovat vynálezy je snadné? Právě naopak, budete se často a hodně divit, jak dlouho už lidstvo zná některé z vynálezů, které jsou ve hře.
Recenze z www.deskovehry.com

Timeline: Objevy
V pořadí druhá hra ze série Timeline. Historické objevy sahají do všech oborů lidské činnosti (zámořské objevy, objevy zvířat, pokrok v medicíně, paleontologické objevy, matematika) a pokrývají celou lidskou historii.
Recenze z www.deskehovehry.com

Timeline: Události
Třetí ze série historikých her Timeline, tentokráte s různými zajímavými historickými událostmi. Ty sahají od úplného počátku historie (vyhynutí dinosaurů či formování Měsíce) přes starověk (korunovace faraona Ramsese, zabití Julia Caesara), středověk (stoletá válka, vznik templářského řádu) až do doby nejnovější (katastrofa v Černobylu).
Recenze z www.deskovehry.com

Timeline: Pestrá historie
Ve čtvrtém rozšíření přibývají například umělecká díla, tento díl je mišmaš celé historie. S ohledem na to, že tato krabička je mixem všech témat, doporučujeme ji jako základní sadu.

Brzy rozšíří sérii Timelina s názvem: Hudba a film a Rexíci na rok 2015 plánují vydat Timeline: Česko, které se bude zabývat naším zemí a její kulturou.
                                                                                                                                          (Zdroj: REXhry)

Žádné komentáře:

Okomentovat